VÁNOČNÍ OSLAVA v JK HOUSE

24prosinec11:0023:59VÁNOČNÍ OSLAVA v JK HOUSE

Podrobnosti o události

Vánoční doba je časem magie, rodiny a vynikajícího jídla. A my jsme tady, abychom vám přinesli jedinečný zážitek z české kuchyně ve vysoce atmosférickém prostředí naší restaurace v srdci historické Prahy.

Vánoční atmosféra v centru Prahy

Při vstupu do naší restaurace se okamžitě ponoříte do vánoční atmosféry. Svíčky, vánoční stromeček a dekorační prvky vytvářejí teplou a přívětivou atmosféru, která vám připomene nezapomenutelné Vánoce doma.

Česká kuchyně s láskou

Naše vánoční nabídka je inspirována tradičními českými recepty, které jsou připravovány s láskou a starostlivostí našeho týmu kuchařů. Každé jídlo je pečlivě připravováno, aby vám přineslo chuť a vůni Vánoc.

Vánoční menu

Naše vánoční nabídka je inspirována tradičními českými recepty, které jsou připravovány s láskou a starostlivostí našeho týmu kuchařů. Zahrnuje tradiční pokrmy jako vánoční kapr, hovězí svíčková, smažený sýr a řízek. Pro dezert si můžete dopřát vánoční cukroví a švestkový knedlík.

Napijte se na zdraví!

Naše nabídka nápojů zahrnuje kvalitní vína, tradiční české pivo, nealkoholické nápoje a vánoční koktejly. Dopřejte si sklenku vína nebo horkého punče a zahřejte se v naší společnosti.

Rezervace

Vánoční doba je obvykle vysoce vyhledávaným obdobím, a proto doporučujeme provést rezervaci s předstihem, abyste si zajistili místo. Stačí nám zavolat nebo nás kontaktovat přes e-mail a rádi vám pomůžeme s rezervací.

Přijďte s námi oslavit Vánoce!

Těšíme se na to, že vás přivítáme v naší restauraci a pomůžeme vám vytvořit nezapomenutelný Vánoční zážitek. Přijďte ochutnat českou kuchyni a sdílet radostné chvíle s rodinou a přáteli v příjemné atmosféře centra Prahy.

Vaše Vánoční restaurace,

Více

Čas

24. 12. 2023 11:00 - 23:59(GMT+02:00)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram
cs_CZCZ